Agenda

De agenda is opgedeeld in drie aparte agenda's.

 

De eerste agenda vertelt u wanneer de activiteiten van de club gehouden worden.

Dit zijn dan met name de wandelingen van de verschillende regio's uit het gehele land.

Bezoek eens zo'n gezellige wandeling, uw hond vindt het vast geweldig om in een groep met soortgenoten over de hei, strand of door het bos te rennen. Voor uzelf is het ook een leuke ervaring en een prima gelegenheid om in contact te komen met andere eigenaars en zo uw ervaringen met elkaar te delen.

De tweede agenda geeft een overzicht van de internationale tentoonstellingen in Nederland. En de derde agenda geeft een overzicht van de veldwedstrijden en jachtactiviteiten.

 

 

 

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Regiowandelingen:

Regio Midden-Nederland

Datum: 5 juli
Locatie: Hoorneboegse Heide
Adres: Noodweg 50 Hilversum
Aanvang:11.00 uur


  

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 10 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!