Trimworkshop

Op zondag 3 juni 2018 organiseren we een trimworkshop. Deze workshop zal worden gegeven door twee ervaren Setter trimmers t.w. Joke Kanters en Marian Vlasblom.

Tijdens de workshop leert u hoe u zelf uw Ierse Setter kunt trimmen. Er zal per onderdeel duidelijk worden uitgelegd hoe en wat er getrimd moet worden.

U krijgt ook een duidelijke uitleg in woord en beeld mee.

Als u zelf geen scharen, borstels e.d. heeft kunt u die op deze dag ook aanschaffen.

Er kunnen maximaal 8 deelnemers per groep deelnemen, dus als u interesse heeft meld u dan snel aan!

Locatie: Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk.

De kosten bedragen voor leden van de Ierse Setter Club 35,00 per persoon (dit is inclusief lunch en koffie/thee), niet leden betalen 50,00 per persoon.

 

 

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

 

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 10 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!