Regio Brabant-Zeeland

Ierse Setter Club regio Brabant/Zeeland


Algemeen: Regio Brabant/Zeeland organiseert namens de van de Ierse Setter Club Nederland maandelijkse, op de derde zondag van de maand een wandeling in het Chaamse Bos. Een heerlijk losloop gebied voor de honden met volop water voor de nodige afkoeling. Deze wandeling is voor leden en niet leden van de Ierse Setter Club. Een ieder is welkom, ook als u niet in het bezit bent van een Ierse Setter. Locatie: Op de parkeerplaats paar honderd meter na De Steengroeve Industriestraat 24 te Chaam. Na afloop van de wandeling is het mogelijk om samen nog na te genieten met een drankje en iets lekkers in De Steengroeve. Start: 13:30 uur. 

Data:

Zondag 19 januari 2020

Zondag 16 februari 2020

Zondag 15 maart 2020 

Zondag 19 april 2020

Zondag 17 mei 2020

Zondag 21 juni 2020

Zondag 19 juli 2020

Zondag 16 augustus 2020

Zondag 20 september 2020

Zondag 18 oktober 2020

Zondag 15 november 2020

Zondag 20 december 2020 


Graag tot ziens op één van de wandelingen.
Gert-Jan. (isc.regio.brabant@gmail.com)

(wijzigingen voorbehouden. Blijf alert op de Facebookpagina van de regio
(
https://www.facebook.com/groups/1208375159209908/)
 

 

Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club geschiedt voor eigen risico. De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie worden verhaald. De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico's die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

 

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

 

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 10 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!