Regio's

De regio's organiseren regelmatig wandelingen op fraaie lokaties bij u in de buurt, waar uw Ierse Setter zich naar hartelust kan uitleven. De regio's zijn voor onze leden van groot belang; daar worden ervaringen uitgewisseld, daar worden nieuwe contacten gelegd, oude contacten bewaard. En altijd na afloop even lekker bijpraten onder het genot van een drankje.

Kortom: gezelligheid alom.

Daarnaast organiseren de regio's beurtelings jaarlijks een Setterdag. Een groeiend aantal leden heeft de weg weten te vinden naar de regio bij hen in de buurt.

Nieuwsgierig? Voelt u zich geroepen om ook eens met zo'n regioactiviteit mee te doen? Schroom niet en kom gerust of neem vooraf contact op met één van de regioleiders in uw omgeving.

Ook niet-leden zijn welkom.

Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club geschiedt voor eigen risico. De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie worden verhaald. De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico's die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

Telefoonnummers regioleiding
Regio Noord-Oost
mevr. A. Landsaat
tel. 0594-613921  of 06-23739582
 
Regio Noord-Holland
dhr. Theo Zentveld
tel. 072- 5337013
 
Regio Midden Nederland
mevr. H.L. van der Veen
tel. 06-50618519
 
Regio Zuid Holland
Vacant
 
Regio Gelderland
Vacant
 
Regio Brabant-Zeeland
dhr. Gert-Jan Oort
010-4421415
 
Regio Limburg
dhr. F. Vermij
tel. 06-50837017

Verantwoordelijk Bestuurslid

vacant

 

 

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Wegens het corona virus zijn de regio wandelingen voorlopig afgelast!

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 10 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!