Puntentelling beste veldwerk hond

Beste veldwerk Ier van het jaar

Binnen de Ierse Setter Club zal de volgende puntentelling aangehouden worden voor de Ierse Setter (Rood en Rood-wit):

wedstrijdresultaat

punten

CACIT

12

RCACIT

11

RCACT

9

1U / 1EXC

8

U / EXC (niet eerste plaats)

7

1ZG / 1TB

6

ZG / TB (niet eerste plaats)

5

CQN

4

1G / 1B

3

G / B (niet eerste plaats)

2

ZEV / EV / MTH / MH

1

 

Nederlandse voorjagers van Ierse Setters en die lid zijn van de ISC Nederland welke punten behaald hebben op een wedstrijd en mee willen doen aan de Beste Veldwerk Ier, dienen bewijsmateriaal aan te leveren bij bestuurslid Jacht & Veldwerk of de secretaris van de ISC.

De totaal score over een vol kalenderjaar zal bepalen welke Ierse Setter de volgende club prijzen zal behalen:

Beste Ier in het veld

Beste Jeugd Ier in het veld

Voor deelname aan wedstrijden waaraan maar een beperkt aantal Ieren mogen deelnemen en uitzending bepaald wordt door de Ierse Setter Club, bijv. het Europese Kampioenschap, zal het maximaal aantal punten behaald in het jaar voorafgaand aan het jaar waarin de wedstrijd georganiseerd wordt mede bepalend zijn, maar niet uitsluitend. Het bestuur behoudt het recht om de definitieve deelnemers lijst vast te stellen op basis van extra argumenten, indien hier een goede reden voor is.

 

 

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

 

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 10 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!